Татяна не крие новината за раздялата със съпруга си и за неприятностите, които й се случиха през последните месеци, въпреки че темата все още е много болезнена за нея. Опитва се всичко лошо да е зад гърба й.

“Няма как да стане с магическа пръчка и човек да забрави някои неща, с които е живял доста години. Но в крайна сметка животът продължава, правя нови песни, имам страхотен син, имам невероятни фенове, така че хубавите неща тепърва предстоят да ми се случват. А дай Боже да ми се случи и една нова любов. Човек не е роден, за да бъде сам. А аз все още вярвам в истинската любов, независимо от това какво ми се случи и какво съм преживяла. Мисля, че някой ден ще я намеря. Колкото и наивно да звучи, мисля, че я има”, през сълзи споделя Татяна пред водещата Галя Димитрова.

Певицата е осъзнала, че никой не е застрахован и на всеки един могат да се случат такива неща. Раздялата в личен план е повлияла за появата на най-новата песен на изпълнителката със заглавие “Бивша за секс”, която се появи преди броени дни. Тя казва, че вижда себе си в образа на лирическата героиня и затова е избрала такова заглавие.



“Това е дългоочаквана песен за мен и за моите почитатели. Това е най-личната ми песен до момента, която преживях, докато я правихме с целия екип. Тя е провокирана от раздялата със съпруга ми. Няма как в момента да пея за истинската любов и за цветя и рози. Просто всичко ми излезе от душата и от сърцето.”

Въпреки тъгата, която изживява, Татяна е искала песента да е танцувална, да има енергия и характер в нея, да има сила, такава, каквато мисли, че притежава самата тя, а не да натъжава слушателя.

“Просто нещата, които са в душата ми, аз ги казвам. Затова имам и участие при създаването на текста. Но искам хората да се зареждат, да се забавляват, да танцуват. Различното при тази песен е, че има едно смесване на стиловете – от по-модерното към поп фолка. Мисля, че направихме една много добра комбинация с композитора Деян Асенов. Но в крайна сметка почитателите трябва да си кажат тежката дума и аз се радвам, че парчето се приема страшно добре и получавам доста добри отзиви като цяло.”

В “Автограф” Татяна казва, че винаги е участвала при създаването на своите проекти. И от момента, в който е започнала да взима участие, сама за себе си е разбрала, че наистина е по-близо до хората, а феновете й много по-добре приемат песните, които им предлага.

“Хубаво е, когато един изпълнител, музикант, творец участва пряко в проекта. Мисля, че тогава се получават най-истинските неща. И не е лесно, защото всеки път трябва да си различен, интересен, в същото време и провокативен и се радвам, че успявам”, казва още Татяна в “Автограф”.