По-малко от седмица, след като майката на певицата Татяна почина, тя пусна нов провокативен клип и продължава с участията си.

Въпреки че би трябвало да е в траур, след като газова бутилка уби родителката й в къща в Съединение, пайнерката промотира „Падам си по теб”. „Този проект е дълго чакан както от мен,така и от всички мои почитатели. Посланието ми към вас е много да се забавлявате и новата ми песен "Падам си по теб'' е повод за вашето добро настроение”, обясни изпълнителката, която веднага бе поздравена от феновете си за хитовото звучене на парчето.

В клипа, сниман в пустинята, Татяна показва доста разкрепостена визия и модерно сценично присъствие. Тя продължава да приема и покани за участия, става ясно от страницата й във Фейсбук.
Певицата е категорична, че търси утеха в работата си от сполетялото семейството й нещастие. Тя е известна като перфекционистка и затова потапянето в задълженията я откъсвало от мислите по безвреме отишлата си от този свят майка. Тя почина в петък, след като няколко дни лекари се бориха за живота й в пловдивска болница.