От няколко дни Татяна е новодомка. Певицата, която живееше в Пловдив, се премести в София и не крие, че това е една мечта, която отдавна е искала да сбъдне. Изчаквала е най-подходящия момент, за да я реализира, а след като синът й Атанас завърши през лятото на 2018-та и пое по своя път, звездата на телевизия “Планета“ се решила да предприеме голямата промяна.


“Много съм щастлива, чувствам се прекрасно в столицата. Динамичният и забързан живот тук напълно отговаря на моята активна и спортна натура. Затова да се изместя в по-голям град, за мен не бе свързано с притеснения или стрес. А и човек е там, където се чувства най-добре“, споделя Татяна. За певицата тази стъпка е била част и от възможността да продължава да се развива в професионален план.

След продуктивната и изпълнена с нови проекти година тя е категорична, че големият град носи още повече възможности, а и така ще е по-близо до хората, с които работи – автори, музиканти, режисьори. Затова и обещава на своите многобройни почитатели, че няма да ги разочарова, а напротив - готви още много изненади, с които ще ги зарадва в следващите месеци.

източник: телевизия планета