Татяна споделя, че е хубаво човек да си прави равносметка по-често за това как живее, как работи, какво го кара да се усмихва и да се радва на живота. Самата тя все по-често се замисля за тези неща.

“Хубаво е когато всичко правиш с любов и желание, а аз смея да твърдя, че моята широка усмивка отново е върху лицето ми, благодарение на всичко, което правя и ми се случва“, не крие изпълнителката.

В момента Татяна подготвя ново парче за есента и продължава курса по английски език след кратко отсъствие. Също така отново е сред актуалните имена в нощните клубове, както и желано рекламно лице на различни марки, като в последната фотосесия участва заедно със сина си.

“Всичко правя с много желание и правя неща, които ми носят удовлетворение. Благодарна съм на Господ за всичко, което ми дава и ми помага, за да бъда пълноценна да преодолявам трудностите и да продължавам напред. Има толкова много неща, които искам да осъществя, затова продължавам да си следвам моята посока, в която винаги вярвам. Музиката и детето ми са моят живот, а любовта на любимия и любовта на феновете са моят адреналин, които ме карат да се раздавам на 100 процента във всяко поприще“, разкрива Татяна.

Тази нощ звездата на “Планета“ ще е специален гост на клубно парти в София, където феновете й вече я очакват.