Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще станем свидетели на първите номинации очи в очи, само два дни след старта на шоуто. Луна ще успее да изкара всички Съквартиранти извън нерви, а Big Brother ще предприеме безпрецедентни действия, за да се справи с постоянните откази на певицата да спазва правилата.

Вече втори ден Съквартирантите са разделени на каубои и индианци. Докато каубоите обитават Къщата и се ползват с всички удобства, които тя може да предложи, индианците не могат да излизат от определени заграждения в двора, имат само студена вода, външна тоалетна и трябва сами да се борят за прехраната си. Тази вечер ще видим как Луна няма никакво намерение да се лишава от удобствата на Къщата в името на групата. Тя системно ще наруши правилата, а това ще доведе до всякакви опити от страна на останалите да я убедят да остане в резервата. Неподчинението на екстравагантната певица ще ѝ навлече неодобрението на цялата група, а Big Brother ще се види принуден да се намеси, налагайки тежко наказание.
 

Отказите на Луна ще се отразят по различен начин на всички от Съквартирантите. Докато едни спокойно ѝ се молят, други ще влязат в тежки словесни сблъсъци с нея, а трети дори ще пожелаят да напуснат незабавно Къщата. Как се стигна до тези крайни мерки часове след старта на шоуто и кой пожела да се раздели с него, предстои да разберем.

Само два дни след старта на Big Brother: Most Wanted, най-търсените риалити звезди ще проведат и първите си номинации очи в очи на живо пред зрителите тази вечер. Кой ще попадне под тежкия обстрел на съквартирантското неодобрение и кои звезди ще се борят за оставане в Къщата в понеделник, ще разберем още тази вечер.