„ТЕ" представиха най-новия си клип в столичен клуб за музика на живо.

Много приятели и музиканти уважиха промоцията на поп бандата, сред които Анна-Мария Тонкова, Мария Илиева, Криста, Ивайло Колев и приятелката му Теодора, Гери Турийска и Ангел Дюлгеров от „Рубикуб", Красимир Куртев от „Акага", цигуларките от квартет „Хипнотик" и др.

„С теб танцувам" е първото съвместно парче в новия състав на групата, към която неотдавна се присъединиха перкусионистът Стоян Янкулов - Стунджи и баскитаристът Кирил Кожушков. Музиката е творение на ветерана на Група „ТЕ" Ясен Велчев, а текстът е на чаровната вокалистка Преслава Пейчева.

Режисьор на „С теб танцувам" е Петър Дяков, който изцяло пресъздава търсените от бандата професионални имиджови кадри и задушевна клубна атмосфера на клипа. За прекрасната визия на героите във видеото са се погрижили стилистът Николай Пачев, гримьорката Евгения Трайкова и коафьорът Николай Иванов-Нико.

Групата зарадва многобройните си фенове с мини-концерт от популярните си хитове и нови песни, сред които и парчето „Откривам" с модерно chill-out звучене.