Половинката на актьора Наум Шопов – Теа Минкова пусна собствена линия бански костюми. Тя са в колаборация с модната марка на дизайнерките Мартина Бонева и Христина Чекова, научи Lupa.bg. Годеницата на актьора, която е един от най-популярните инфлуенсъри у нас, е рекламно лице на плажните облекла. За рекламните снимки на бранда позира и сестрата близначка на Теа – Ая. Цените на банските варират от 55 до 65 евро. Моделите са изчистени, в меки и пастелни тонове.

В колекцията присъстват както половинки, така и цели бански. Прави впечатление слабостта на младата дизайнерка към моделите с една презрамка или без презрамки, които миналото и това лято бяха и ще продължат да бъдат много актуални. Красавицата разказа, че от малка мечтаела да прави нещо свързано с мода и веднага приела предложението на дизайнерките за общ проект.

Работата по моделите започнала още през януари, а 5-месечната дъщеря на Теа и Наум също станала част от работата. „Амая беше винаги с нас. Водихме я в ателието и докато обсъждахме кройки и материи аз сменях памперси в другия край”, разказа Минкова.

снимка:инстаграм теа минкова