За първи път след тежката загуба на голямата си любов фолкпевицата Теди Александрова проговори пред Венета Райкова по Нова телевизия.

"Не съм се сбогувала с него, той винаги е с мен. Ако можех, бих отишла при него", ридае 21-годишната Теди.

Блондинката не упреква никого за смъртта на голямата си любов Людмил.

Признава, че според нея реакцията на лекарите за спасяването му не е била светкавична. Линейката пристигнала след известно закъснение, пише в. "24 часа"

Младата певица сподели, че когато приятелят й загинал, тя изпитала дълбока вина за това, припомняла си миговете, в които се карали и се упреквала за това.

От момента на инцидента до полагането на Людмил в гроба Теди непрекъснато прегръщала тялото му. Тя не можела да повярва, че трябва да се разделят завинаги. "Не можех да се разделя с него до последно. Обичам го повече от себе си. И първата и втората вечер бях с него", призна Теди.

Изпълнителката на „Пайнер" и Людмил планирали догодина да се оженят. Двамата били толкова щастливи заедно, че певицата се страхувала нещо да не помрачи радостта им.

Преди да умре любимият й, баба й се обадила от Италия и тя й разказала колко добре се чувства.

"Бабо, толкова съм щастлива, че ме е страх да не ми се случи нещо лошо", споделила опасенията си младата певица. Тя се страхувала от зли очи и уроки, защото неведнъж усещала завистта на околните.

„Силно казано жени" се опитваха да ни разделят", сподели красавицата.

Теди Александрова от край време предчувствала, че ще я сполети някакво нещастие. За да разсее усещането си, непрекъснато се молила на Бог да закриля нея и Людмил. "Господи, моля те никога не ни разделяй", казвала си почернената изпълнителка.

Людмил загина, докато правел ремонт до заведението, което стопанисвал. Идеята му била да направи още една стая, в която да нощува понякога. Работата по строежа започнала няколко дни по-рано. 24-годишният мъж се качил на скелето с флекс, а един от кабелите под него направил късо съединение. Младият мъж паднал от високото, без да изпуска флекса и няколко часа по-късно издъхнал.