Певицата с удовлетворение разказва за успехите, които постига напоследък със своите песни и за фурора, който предизвика най-новото ѝ парче “Подгряващи звездички”.

“Започвам да се вълнувам, като говорим за успехите. “Подгряващи звездички” я правихме доста време с Боби Павлов и наистина вложихме труд, енергия и сили, за да се получи това, което хората чуха и видяха. Много съм щастлива, че тази песен е малка част от моята голяма колекция от хитове.”



Теди Александрова казва, че много харесва този стил, който в момента налага и като свой почерк. Щастлива е, че хората го приеха, че преоткриват себе си в това различно звучене, защото това е микс от няколко стила в едно, поднесен по уникален начин.

“Благодаря на Господ за тази мисъл, за тази идея, която ми дава, за този талант и разбира се, на всички хора, които харесват това, което правя и се виждат в тази моя музика. Защото ако не са те, няма за кого. “Подгряващи звездички” е продължение на предишните ми песни. Тя е в моята стилистика като цяло, но просто е малко по-различна може би, защото вече рапирам по-уверено. Мисля, че съм станала по-добра в рапа.”

Пред водещата Галя Димитрова певицата споделя, че вярва в Бог и в силата, която дава той. Вярва, че той помага и когато се обърнеш към него с истинско сърце и чувство, няма как да те остави да страдаш и да не ти подаде ръка.



“Бог е силата, която ме води към доброто. Усещам силна връзка с доброто и с енергията, която търся. А доброто е добрият начин на живот, добрият характер, доброто отношение към хората, да умееш да помагаш, да прощаваш, да казваш “Обичам те”. Към тези неща се стремя и аз. На теория е много лесно да си го кажем, но в днешното напрегнато ежедневие за съжаление ги забравяме тези най-важни неща. Хубаво е, човек да се сеща по-често за тях, за да бъде по-щастлив.”

Теди Александрова ще атакува летния сезон с две нови парчета. Едната песен е трио и в нея ще вземат участие Борис Дали и DJ Живко Микс.

“Това е вдигащо, енергично и живо парче и е със сериозна заявка за хит това лято. Борето ме изненада. Той е страхотен човек и много добър певец, и просто е удоволствие да се работи с него. Той дори има участие и в мелодията на песента. Живко Микс ще бъде лошият в парчето и той ще рапира този път. Надявам се, скоро да снимаме и клип, и да успеем да представим песента през юни.”

“За другата песен... получих едно много интересно и изненадващо предложение от оркестър “Кристали” да направим съвместно парче. Изпратиха ми готова песен, която много харесах и вече сме в процес на работа. Надявам се, нея да я представим през юли. Така че това лято ще бъда по-продуктивна”, издава още Теди Александрова в “Автограф”.