В новия брой на “Автограф” гостува Теди Александрова. Певицата споделя, че е преоткрила себе си и затова последните й проекти са много различни. Намерила е начина, по който трябва да работи и според нея резултатите са налице.

“Като цяло станах по-отговорна и си дадох сметка, че наистина искам след време да стана Певица на годината, искам да ми се получат нещата, хората да ме обичат, да слушат и да оценяват това, което правя. Защото няма смисъл да се занимаваш с музика ей така между другото. Мисля, че или трябва да се заемеш сериозно и да покажеш какво можеш, или просто да се откажеш”, казва певицата.

Теди споделя, че за момента спира да влиза в колаборации с други изпълнители и на този етап ще заложи на самостоятелните песни, защото има много идеи, които би искала да реализира.



“Мисля, че не е срамно и нека не прозвучи нескромно, но аз наистина искам оттук нататък всичко, което правя да става “мега”, както ние се изразяваме. Искам “мега” хитове, искам много участия, искам да достигна големите върхове в нашата музика. А хитовете аз ги правя с лекота. Просто ми тръгна в тази линия, дори не се замислям много. С композитора Боби Павлов идеите се раждат за един час, една след друга”.

Певицата има наблюдения какво се харесва на младите хора, а според нея имаш ли аудиторията на младежта, имаш всичко, защото те са бъдещето на попфолк музиката и въобще в света.



“Текстовете, които пиша, начинът, по който се изразявам в песните си, начинът, по който казвам нещата, определено са нещо, което не е правено до момента в нашата музика и аз мога да си го позволя, защото самият ми характер е такъв. Аз съм много откровена и директна и това е моят коз. Не се замислям много. Просто ги казвам, т.е. пея ги така, както ги мисля, разговорно. А днешните млади хора харесват точно това – да бъдеш освободен, да имаш трибуна да кажеш това, което мислиш, без да се притесняваш от “хейтърите”, да бъдеш различен”, разказва Теди Александрова.

Певицата признава, че напоследък усеща някаква злоба и завист от страна на нейни колежки и мисли, че това е нормално, когато нещата ти потръгнат и когато хората те заобичат. Това я кара да си дава сметка колко е успешна наистина.



“Благодаря на тези млади хора, които видяха себе си в моя образ, подкрепиха ме и ми дадоха силата да не обръщам внимание на онези, които се опитват да ме хапят по някакъв начин. На тях мога да им кажа, че ми “правят само като вятъра”, нищо друго”, споделя още Теди Александрова в “Автограф”.

Източник и сн.: Planeta.tv