Теди Александрова гледа само напред и работи здраво за кариерата си, а успехът при нея е само гориво, което подхранва творческата й амбиция да достигне до самия връх.

Ако все пак хвърли поглед към изминалата година, тя с пълно основание може да си постави най-висока оценка. 2016-та започна за нея с награда за “Най-прогресиращ изпълнител” и продължи в този дух - няколко чудесни нови песни с ефектни видеоклипове, интригуващи дуети, участия в проекти на свои колеги, десетки участия у нас и в чужбина, десетки хиляди почитатели.

Измеренията на успеха могат да имат много лица и едно от най-красивите е Теди Александрова. В края на всяка календарна година фолк принцесата поднасяше по един страхотен музикален подарък за многобройните си почитатели.

През декември 2014 година това бе закачливата празнична песничка “Коледни желания”. Година по-късно, през декември 2015 г. изненада всички с ироничната закачка “Чалга пеперудки” и с баладичното признание “Няма кой да ме спре да те обичам”. През 2016 година това ще е нейният втори самостоятелен албум.

Албумът “Ня’а проблем” ще се появи на музикалния пазар още преди Коледа и ще предложи на почитателите на фолк дивата 10 заглавия, сред които са и песните й с Азис, Борис Дали, Силвър и с Джордан. Трябва да се отбележи, че популярните песни, за своята все по-успешна кариера, младата певица записва по своя музика и текст.

Дебютният албум на изпълнителката “Теди Александрова 2014” събра 12 от песните й, 4 от които дуетни, а сред тях и продължението на култовото парче “Хей, малката” с Милко Калайджиев.