Теди Александрова разкри подробности за откраднатата ѝ песен, за която преди известно време обяви, че ще бъде направена от нейна колежка.

"Песента се казва „В сърцето“, имам я от лятото на миналата година, текстът и музиката са мои, просто я бях замразила като проект, не исках да я пускам точно тогава, защото не й беше времето. Композиторът Дидо Калпаков обаче е решил, че аз няма да я правя тази песен и може да се възползва от моята музика и да я продаде на друга фирма и на певица. Супер нагла постъпка беше това от негова страна, жалка!" - обясни изпълнителката пред "Шоу" и допълни още:

"Преди да се пусне песента, разбрах за това нещо - други колеги, които са чули моята песен, ми казаха, че и Ашли имала същата. Дойде ми като удар, но успях да си взема песента - зад гърба ми е най-голямата компания и няма как да позволим да се случи такова нещо. Въпросната певица пусна песента, чух я от любопитство и да видя докъде им стига наглостта, но са я променили доста. Аз също промених моята и когато я пусна, ще бъде доста различна от демото, което бях принудена да пусна в Интернет, след като разбрах, че песента ще излезе от друга изпълнителка. Като нямат муза хората – нека да крадат".