Теди Александрова зарадва многобройните си почитатели с втори самостоятелен албум в навечерието на Коледните празници.

Албумът “Ня’а проблем” включва 10 заглавия, сред които са и песните й с Азис, Борис Дали, Силвър и Джордан. Както и в дебютния си албум, младата певица е автор на текстовете и мелодиите на своите песни.

В албума е включен и ремикс на песента “Дай ми свобода” със Силвър. Песните в албума “Ня’а проблем” са създадени през последните три години от 2014 насам.

Половината от мелодиите са записани през 2015 година, като се започне от “Дай ми свобода” до “Чалга пеперудки” и “Няма кой да ме спре да те обичам”, за което певицата получи награда за “Най-прогресиращ изпълнител” на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015 година.



Като правило песните са със сериозен хитов заряд, но най-отчетливо се откроиха “Коледни желания”, “Много ми е луд”, “За най-красивата принцеса”, “Чалга пеперудки” и “Ня’а проблем”. Прави впечатление и хитовият ръст на песните й според хронологията на създаването им. Сигурен признак за израстването на Теди Александрова като певица са и поканите към нея да участва в записите на своите колеги: Борис Дали, Денис, Джордан. В дебютния си албум Теди Александрова изпя душевните терзания на едно младо момиче, което прави крачката от спокойния училищен живот към професионалната музика.

Във втория си проект откриваме една значително по-зряла млада жена, която знае какво иска, преминала през много перипетии, но върви уверено по пътя си и постига целите, към които се е устремила.



Теди Александрова утвърди едно свое правило в края на всяка календарна година да поднася по един страхотен музикален подарък за многобройните си почитатели. Тази година това е вторият й самостоятелен албум “Ня’а проблем”. Преди година, през декември 2015, тя изненада всички с ироничната закачка “Чалга пеперудки” и с баладичното признание “Няма кой да ме спре да те обичам”, година по-рано, през декември 2014 година, това бе закачливата празнична песничка “Коледни желания”.

В първия си албум младата певица “Теди Александрова 2014” представи 12 песни, четири от които дуетни, а сред тях и продължението на култовото парче “Хей, малката” с Милко Калайджиев.