“Подгряващи звездички” на Теди Алексадрова ft. Азис и Наси направи летящ старт буквално с появата си в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube.

За по-малко от 24 часа лентата има над 200 000 преглеждания в социалната мрежа и въпреки че коментарите са много цветни и различни, певицата отново успя да фокусира вниманието върху себе си:

“Браво, Теди, още един хит! Клипът си е як и песента също!”, “Песента си струва, в дискотеките ще гърми, а Теди си е сладка и секси, както винаги!”, “Страшна, типично за Теди! Тъкмо преди лятото, избухна!”, “Песента е уникална. Отдавна не бях чувала нещо по-различно. Песента ще стане хит.”



“Аз направо избухвам на тази песен. Хвана ме от първия път и ме накара да танцувам. Теди Александрова каквото и да изкара, лошо или добро, накрая става хит!”, “Много весела песен и ми харесва. Това е актуалната и модна линия в момента. Мисля, че е напълно адекватна за българския пазар в момента.”

Музиката и текстът на “Подгряващи звездички” са написани от самата певица, а аранжиментът е на Боби Павлов. Режисьор на клипа е Николай Скерлев, стил - Стоян Апостолов, коса -Емилио Стефано, грим - Никола Иванов.



“Представям ви дългоочаквания проект “Подгряващи звездички”... Искам да изразя специални благодарности към целия професионален екип за търпението, енергията и труда! За пореден път моите специални благодарности към Азис за убийственото интро към песента! Наси е изпълнител с невероятен глас и доста колоритно присъствие, което допринася песента да бъде пулсираща и надъхваща! Боби Павлов отново облече моите идеи в най-подходящите дрехи за тях, за пореден път показахме с него какво е симбиоза в музиката”, написа Теди Александрова в официалната си страница във Facebook.