Теди Александрова си спомня за своя старт в "Пайнер" преди седем години, когато по време на лятното турне на телевизия "Планета" печели кастинга "Стани звезда" в Монтана.

"Явих се на кастинга, защото исках да правя и професионално това, което обичам. Пиковите моменти в моята кариера са доста и затова трябва да започна от самото начало. През 2009 година се явих на кастинга и го спечелих, през 2010-та стартирах първите парчета и ги пуснах докато работех на "Приказките", една година изкарах там. Беше много емоционално, много диво, много лудо, защото бях едно 18-годишно дете, на което просто му се бушуваше и тогава не осъзнавах, че съм тръгнала да правя нещо толкова сериозно. Минаха три години, Теди малко порасна и започна да атакува с хитове" - разказва тя пред камерата на "Бъди звезда".

Разкрива, че Несебър е нейното любимо място за релакс по българското Черноморие, защото предлага най-хубавите кътчета за почивка, а нощният живот е много мощен, предпочита курорта и заради всички забележителности.

Признава, че няма време за почивка, защото има много участия през лятото, но все пак успява да си открадне по ден-два в паузите между различните ангажименти.

"Много ми се иска да се изолирам съвсем едни 10 дни, но това най-вероятно ще се случи в края на лятото" - казва певицата.

Теди Александрова в момента подготвя нов проект. "Парчето е много мощно, има много различен бийт, с малко етно-елементи, но по-скоро ще бъде към поп-звученето. Пак ще бъде от моите "манджи", само че тук ще се постарая малко повече. Текстът ще си го направя пак аз, както винаги. Ще ни трябва поне още месец да го поработим" - обяснява тя.

За момичетата, които искат да тръгнат по нейните стъпки, Теди издава и кое е най-важното.

"Първо, трябва да имаш голяма енергия и психически да се настроиш, че можеш да издържиш на всичко това. Пътува се много, винаги трябва да си усмихнат и готин с хората, трябва да умееш да лавираш, трябва винаги да успяваш да даваш на хората положителна енергия и просто да си обичаш работата много" - подчертава изпълнителката.

А посланието към нейните многобройни фенове е просто да бъдат себе си, защото само тогава могат да бъдат щастливи.