"Мис България" 2002 Теди Бургазлиева каза "Да" на своя любим в Лос Анджелис.

От години красавицата живее в САЩ и се прибриа само за кратки ваканции в родината си. Именно зад океана Теди намери голяма си любов, с която мина под венчилото за втори път. Първия път Бургазлиева бе булка само на 18 години. Тя изкара четири лета със сина на Стойчо Младенов и набързо подписа бракоразводното си решение.

След това замина за Страната на неограничените възможности, където сбъдна най-голямата си мечта - да намери своя принц от приказките. Неговото име е Симеон Иванов. Двамата са сключили брак на стилна церемония в Лос Анджелис. Младоженецът не спирал да се фука пред приятели, че си е намерил най-уникалната жена. На седмото небе е от щастие, че точно с нея ще създаде семейство и поколение.

Бургазлиева също не пести суперлативи по негов адрес! Тя винаги си е мечтаела да обича и друг да я обича така, че да не може да го опише с думи. Затова и щастието им в големия ден също е било неописуемо. Младоженците се похвалиха с щуро фото, на което демонстрират брачните си халки, пише "Телеграф".

Визията на красива абулка също няма как да бъде подмината. Теди е заложила на семпли грим прическа и модел на булчинската рокля за сметка на многото и доста лъскави аксесоари. Тоалетът има декорация на кръста, която е с синхрон с украшение на глава. В изящния врат на Бургазлиева се мъдри нежно колие, а най-ярко блестят очите й, пълни с любов!