Теди Бургазлиева се запали по здравословните десерти. Откакто моделът е по майчинство, наред с грижата за своите близнаци, тя приготвя сладки и полезни изкушения с биопродукти. Това се вижда от профила ѝ в Instagram, където моделът споделя своите кулинарни творения и рецептите.

„Опитвали ли сте сладка пица от диня? Здравословна, освежаваща, лятна закуска, която е оригинална, бърза и лесна за приготвяне“, написа тя и качи снимка на невероятната пица, която вместо от тесто, е от диня. Красавицата е допълнила, че за декорация е използвала кокосово кисело мляко, бадемов тахан и други пресни плодове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) on


По-рано Бургазлиева разкри рецептата си за плодов десерт с чия, който приготвя на своя съпруг и двете си деца. Той е с бадемово мляко, пасирано манго, ягоди и боровинки.

В социалната мрежа Теди показва и своя вариант за торта – с тиквени семки и тахан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) on


Наскоро моделът обяви, че е написала своята първа книга, която е озаглавена „Невъзможното“. В нея тя дава насоки за това как да променим реалността, в която живеем.

„Не съм писател, няма и да бъда, но искрено вярвам, че всеки от нас може да бъде полезен, споделяйки опита и наученото след грешките си“, пише тя. Мис България 2002 и съпругът ѝ Симеон Иванов имат момиче и момче – Емма и Раян, които скоро ще станат на 2 годинки.

Източник: Tialoto.bg