„Мис България” 2002 Теодора Бургазлиева е горда собственичка на палат в слънчева Калифорния, САЩ, за 800 000 долара. На стената си във фейсбук красавицата се похвали, че заедно със съпруга си – бившия автомобилен състезател Симеон Иванов, вече имат свой дом. „Уикенд” разузна, че дворецът е в елитния квартал „Нордридж” на Лос Анжелис.

Така само два месеца, след като стана майка на близнаци – Емма и Раян, Теди Бургазлиева една от най-красивите ни миски сбъдна своята мечта да притежава къща в Града на ангелите, където живее от години. „Последните няколко седмици бяха много натоварени и изтощителни за нас, защото се местим в нашия първи истински дом в Ел Ей с моето мъжле и бебетата. Почти сме готови с преместването и нямам търпение скоро да ви споделя какво е да съм майка на близнаци“, написа Теди, като дори се похвали със снимки от интериора на новото жилище.

Теди Бургазлиева показа близнаците


Близък до 33-годишната изкусителка от Поморие разкри, че разкошната къща на Теди и Симеон се намира в престижния „Нордридж”, само на десетина минути с кола от Холивуд. Цените в района са доста солени – за двуетажния дом миската изтеглила банков кредит за $ 800 000, който ще изплаща 20 години.

Поморийката сподели още, че с мъжа и бебета са били опасно близко до опустошителните пожари, захапали Калифорния, които взеха близо 300 жертви, а други почти 1300 се водят безследно изчезнали. Стихията изпепели и над 12 000 жилищни сгради. За щастие Теди и семейството ѝ са добре.

„Мис България” гушна близнаците Ема и Раян през септември. Радостната новина дойде малко след премиерата на автобиографичната ѝ книга „Невъзможно“. Текстът описва както опита, така и грешките на манекенката по пътя към върха. Книгата събира истории от времето, когато миската спала в малка стаичка без мебели на матрак на пода, докато работи на три места в САЩ, до момента, в който успяла да се реализира без чужда помощ.

Теди все по-влюбена в мъжа си

„Тотално различен човек бях, много разглезена. Очаквах, че всичко ще ми се поднася на готово, отваряха ми се много врати, бях познато име, просто ми беше много лесно. Изведнъж дойдох в Щатите, никой не ме познава, не познавам никой, английският ми беше доста зле. Това беше училище, което ме направи силна“, изповяда се сексапилната брюнетка.