Актьорската гилдия никак не е обединена, смята актрисата от Народния Теодора Духовникова.

"Не можем да се разберем по съвсем елементарни въпроси, камо ли да изискваме нещо по-голямо. Задължително е да имаме истински профсъюз", каза дамата пред Милена Фучеджиева в "Провокативно" по Bulgaria 0n air. Духовникова няма да почива това лято, защото започва снимки на "Вездесъщият" - новия филм на Илиян Джевелеков, автора на "Love.net".

"Много харесвам героинята си, нямам търпение да започна да я живея, да ми се случва", сподели Теди, която мрази да я наричат двойничка на Мишел Пфайфер.

При Фучеджиева Духовникова обсъждаше правата на хората в неравностойно положение. Миналата година тя се включи в инициатива "Мога сам" в подкрепа на хора, болни от множествена склероза. Тя сподели какво е усещането да прекараш един ден в инвалидна количка.

"Имаш чувството, че те няма. Абсолютно невидим си. Малките деца бяха страхотни. В тях нямаше никакво съжаление или обвинение, или някаква почуда. Дадоха ни урок по човечност". Двете й дъщери се включиха в инициативата. "Искам да бъдат социални хлапета и да знаят, че и това се случва, и е много важно да не се предадеш в подобен момент", каза още Теди.