Поп певицата Теди Кацарова е бясна на жълтата преса у нас, която засегна майка й Силвия по доста неуместен начин. Наскоро се появиха снимки на естрадната звезда, която да се разхожда из София без предпазна маска. Според Теди въпросните кадри не са от сега, защото родителката й от месец живее в Турция.

"Когато мама е в съседна Турция вече повече от месец и спазва стриктно карантината...но виждаш ли ти "пресата" я "видя" в София. Наистина вие вече тотално се оляхте в желанието си да печелите на чужд гръб ,жалка история...и тъжна ...как пък не си взехте поука в тези трудни времена!", написа Теди.

Силвия също не остана по-назад и сподели с феновете си възмущението от случилото се: "Как е възможно в тези трудни и тежки времена да се тиражират подобни откровени лъжи и да се петни името ми, при положение, че повече от месец стриктно спазвам изолацията и то в съседна Турция при сестра ми. Възмутена съм от писанията на в-к "България днес" и клеветите им, които са подсъдни. В тези дни трябва да сме добри, състрадателни и да си помагаме повече от всякога! Прегърщам всички мои близки, приятели и почитатели. Добре съм и както казах съм със сестра ми , в нейния дом в Турция. Надявам се час по-скоро да можем отново да изживеем незабравими мигове заедно с Вас - любимата и вярна публика! Ваша : Силвия".