След срещата си с бушменчето Алекс в Африка певицата Теди Кацарова вече се замисля дали не е назрял моментът да стане майка.

В предаването на bTV "Преди обед" Теди каза, че има подкрепата на своите близки и на своя приятел, който първоначално бил против нейното заминаване за Африка и участието в риалитито.

Певицата Теди Кацарова е поредният участник, който отпадна снощи от шоуто „Африка: звездите сигурно са полудели". След преживяването в Африка Теди повече никога няма да яде ориз и картофи.

Тя разказа как се е научила да бъде оптимистично настроена, колко е важно да имаш приятели, където и да се намираш. Това е и една от причините всички участници в шоуто да се срещат почти всеки ден след завръщането си у нас.

Днес в „Африка: звездите сигурно са полудели" участниците отново ще имат поводи за сълзи, които няма да са от щастие.

„Най-разстроен" ще се окаже журналистът от "24 часа" Георги Милков, защото Николета ще избере за помощник в своята индивидуална задача Георги Тошев. Продуцентът ще има „щастието" да бъде завързан за ясновидката в продължение на цял един ден, а цената на неговите усилия ще бъде 14 кенчета бира.

Не по-малко сълзи ще предизвика у звездите и едно убито диво прасе. Съседите на участниците в риалитито ще си направят истински празник с месото от убитото животно.

Преди това, обаче, те ще трябва и да го одерат. А това става в близост и почти пред очите на родните звезди. Единствено Георги Милков и Юлиан Костов ще се престрашат да присъстват на „събитието", а журналистът дори ще опита готовото месо.

Дамите, освен Николета, ще бъдат крайно погнусени, а Милена за пореден път ще пророни сълзи.

Ще стане ясно кой ще избере Тошко за свой противник в дуела и как двамата участници ще се изправят срещу група освирепели диви лъвове.