"Влажност на въздуха 85 процента, 40 градуса на сянка, но мнооого доволна“ – споделя в социалната мрежа Теди Кацарова, която изпича дупе в Катар.

Този път тя не е на почивка с вечния си фаворит за воаяжи в странство - Жоро Любенов. Причината не била в това, че евентуално са се скарали, а че Жоро работи без отпуск като новинар в „По света и у нас“.

Настоящият любим на Теди е певец от Йордания. Тя го покани за големия концерт на майка й Силвия Кацарова през май. По всяка вероятност младата певица е била именно с него в Катар и това е била още една причина за отсъствие на Любенов – пише „Уикенд“, цитира kliuki.bg.

„В Йордания започнах снимки на нов проект, за който се подготвям от много дълго време насам. Съвместната ми работа с Фарес Робърт беше голямо приключение. Смело мога да кажа, че той е успешен бизнесмен и работи над проекти, които са свързани с Йордания и България.“ – пише певицата в Интернет.

Тя споделя, че Робът обожава музиката и я определя като нещо, което му носи безкрайна наслада. С тези думи Теди Кацарова преди месеци подсказа, че арабският бизнесмен е новият й любим.