Теди Кацарова отново стяга куфарите за дълго пътешествие.

Певицата ще отскочи първо в Истанбул, а след това и до Доха, столицата на Катар. Там я очаква освен любимият й Димитрис и среща с арабски шейх, на когото ще пее на ухо.

Преди да замине обаче, наследничката на Силвия Кацарова има заръки от половинката си да му пренесе от любимите му български колбаси. „Обожава ги и винаги, когато е у нас, радват апетита му. Преди това ще проверя дали мога да ги сложа в багажа” разказа изпълнителката, пише monitor.bg.

В турската столица лъчезарната брюнетка ще влезе в студио, за да запише новия си сингъл ”Светлина” на английски. Следващата й спирка е Доха, където ще огласи цели две частни партита. Едното е в хотел ”Риц”, а другото е на ”Перлата” – комплекс от сгради, изградени върху пристанище с изкуствени плажове и палми. ”Много е красиво и екзотично. Подобно място има и в Дубай, но там го наричат ”Палмата”, сподели певицата. Въпреки приключенския си живот в последно време Теди уверява, че няма опасност да се пресели в арабската държава за повече от месец-два. Лятото й отсега е планирано в Катар, но с гръцкия й приятел са се разбрали да отскочат и до о-в Крит.

”Очакваме на гости в Катар да ни дойдат майка ми и нейният човек. Това обаче ще е през септември. През август там е непоносима жега и става нечовешко”, споделя стройното миньонче, което ще се завърне в татковината през май, а след това пак ще извиси глас по познатия маршрут Истанбул ­ Доха.