Певицата Теди Кацарова призна, че след развода с Макс във Финландия не са й останали приятели.

„Аз съм толкова общителна и позитивна, дори на летище да съм, веднага започвам да говоря, а там ми беше изключително трудно да си създам среда. Прегръщат те и те целуват само на празници. Родителите на Макс ги виждахме в точно определен ден и час на кафе, като срещата ни продължаваше точно един час. Той много се дразнеше като дойдем в България и започне едно обикаляне по гостита, едни тежки софри... Смяташе го за натоварващо и ненужно”, сподели за bTV изпълнителката на „Преродена”.

Скандинавските страни не й понесли и заради малкия ден – от октомври до март там е почти пълен мрак денонощно.

„В Стокхолм даже има бели стаи, в които влизаш, за да се заредиш със светлина, дават ти да си почетеш книга... Слава Богу, аз доста често се прибирах в България, за да компенсирам. И там навсякъде ти предлагат психолог, а тук винаги имам приятел, на когото да поплача на рамото”, описа разликите в лайфстайла Теди.



Последното й професионално предизвикателство е да украси корицата на българския Playboy. За сесията я поканил фотографът Константин Кръстев-Коко, който е сред най-близките й хора. Кацарова помислила, че той се шегува с нея и го накарала да повтори няколко пъти името на списанието.

„Много се притеснявах, държах да са по-арт кадрите, да съм по-облечена, да няма нищо вулгарно”, откровена е певицата. В края на тази седмица тя заминава за Италия, за да заснеме видеото към новия си сингъл.