Теди Александрова посвети новата си песен "Белег на съдбата" на загиналия й преди 6 месеца годеник. Наскоро тя представи сингъла и видеоклипа към него и веднага спечели признанието на меломаните, в чиито позитивни коментари не липсват и признания, е това е най-силната и вълнуваща песен на младата изпълнителка.

Теди разказа историята на създадената от нея песен и призна, че в най-трудния момент в живота й, след смъртта на любимия й, именно музиката й е давала сили да се вземе в ръце и да продължи напред.

"Това е най-страшното, което можа да ми се случи. Самата аз наистина съм силна, но вярвам, че Господ ми е помогнал да продължа и да имам надежда, да правя нови песни и да се развивам, да гледам отново живота в очите.

Музиката е едно от главните неща, което ме спаси, защото това е начин на живот. Това е най-хубавото нещо, което правя в момента и определено музиката ми помогна много. Участията, шумните дискотеки, между млади хора, които танцуват и се забавляват, това пак ме върна към живота, колкото и клиширано да звучи.

Определено човек трябва да се разнообразява, да се забавлява, доколкото е възможно в такъв период, за да можеш да скъсаш с цялата тази тежест" - каза тя пред камерата на Signal.bg.

Изпълнителката на "Пайнер" сподели, че от музикалната компания са се отнесли с голямо разбиране към сполетялата я трагедия и постоянно се е чувала с продуцента й Митко Димитров, който я подкрепял в най-тежкия момент.

След като са изминали 40 дни от кончината на годеника й, тя възобновила участията си и признава, че никак не й е било лесно отново да излезе пред публика.

"На следващия ден беше самото участие и аз го приех. Първите дни наистина мислех да спра да пея и съм го казвала на най-близките около мен. Не знам как се стигнало в медиите да се коментира така подробно, не съм казала 2 години няма да пея.

Такова нещо няма, не съм казвала въобще. Казах просто: "Дотук беше, няма повече да пея!". В такъв момент животът ми е сринат изобщо, но след това като се замислих и си казах за музиката, е това ми е едно от най-хубавите неща в живота, няма да се спирам и да се лишавам и от него" - разказва Теди пред signal.bg, цитира blife.bg.