Моделът Теди Велинова, съпруга на пластичния хирург д-р Енчев, стана на 40. Чаровната дама преди броени дни имаше рожден ден и не пропусна да се похвали с разкошен букет от червени рози, подарен ѝ за празника.

Рожденичката публикува снимка на цветята в профила си в Instagram, към която добави цитат от Коко Шанел на английски, с който отбеляза факта, че е отминала още една година от живота ѝ. "Можеш да бъдеш прекрасна на 30… Очарователна на 40… Неустоима през останалата част от живота си… Така че днес съм най-очарователния човек на света!", написа Велинова.

Теди често получава подобни красиви букети от своя съпруг, който иска да я зарадва при всеки удобен повод. В началото на месец март тя получи красиви бели рози и публикува мила обща снимка на нея и съпруга ѝ в профила си. Майката на две деца и съпругът ѝ — естетичният хирург д-р Енчев - редовно си подаряват разкошни ваканции. Те често отскачат до Гърция, Италия, Франция, Малдивите и други популярни дестинации. В началото на този месец бяха на Малдивите, а преди това се разходиха до Гърция.