„Ние сме родители, имаме две деца. Никога не съм разбирала, защото децата трябва да страдат от това, че майка им и баща им не са вече заедно”, така коментира раздялата си в пластичния хирург доктор Ангел Енчев Теди Велинова. „Каквото е било между нас, е било, но и двамата сме интелигентни хора и може да водим разговори.

Затова сме убедени, че трябва да прекарваме колкото се може повече време заедно, за да разберат децата, че семейството е институция”, обясни бившата манекенка в ефира на "Събуди се" в специално интервю за Ива Софиянска-Божкова. Тя е категорична, че у тях винаги се слуша мнението на бащата първо, а бившият й продължава много да се интересува от всичко ставащо с децата.

Те ходят при него в Пловдив по ред, само през уикендите, докато през седмицата за тях се грижи Велинова с помощта на своите родители. Дъщеря й понякога отказвала да пътува при баща си, но днес с нетърпение чакала да му гостува. "Аз съм професионален спортист. След художествената гимнастика започнах да се занимавам с различен вид спорт, но съм се спряла се обаче на зала.

Дъщеря ми я водя с мен, когато имам индивидуална програма. Не съм обсебена майка, но спортът е важен за децата", обясни Велинова. "Занимавам се с интериорен дизайн през последната половин година - малки апартаменти, за които хората искат преобразуване на детска стая или кухня. Реставрираме и каравани, които да изглеждат модерно”, за пореден път направи реклама на новия си бизнес Велинова.

Тя твърди, че работата й като модел й липсва, но не точно позирането, а по скоро съжалява, че не може да бъде зад камерата и да организира фотосесии. „Пазя списанията, в които съм била стилист, защото са спомени”, обясни Теди, но призна, че досега не ги е показвала на хлапетата си.

снимка:инстаграм теди велинова