Новата главна дизайнерка на Нова телевизия Теди Велинова не се справя добре с работата, оплакаха се зрители на предаването „Събуди се“ пред Hotnews.bg. Те са направо шокирани от външния вид на водещата Мартина Ганчева в едно от последните издания. В събота младата журналистка се появи в ефир облечена в прилепнала леопардова рокля с деколте с бие, която изглеждаше като купена от битак срещу пет лева и приляга само на чалга певица в селска пивница.

По същото време в конкурентната телевизия водещата на „Тази събота, тази неделя“ Алекс Кръстева откри предаването в елегантна червена рокля.

Факт е, че в последно време и водещите но новините излизат в ефир облечени в едни и същи костюми, но заради по-консервативния характер на новинарските емисии, Теди Велинова не може да ги облече в ужасните шарки, с които експериментира върху Ганчева. Водещата бе накарана да облече и розов пуловер с пайети като в цирка преди седмица.

Колегите й са категорични, че тя като възпитано и интелигентно момиче не смее да се противопостави на скандалните тоалети и хрумки на стилистите, чиито шеф е бившата на доктор Енчев.