Новата любима на пластичния хирург го изненадала една сутрин и му показала тест за бременност, на който имало две чертички.

Бъдещият баща не се стреснал, а се зарадвал. Сега и двамата четат из интернет за родителството и се учудват колко много нови неща са измислени за бебетата. Двамата родители били доста нетърпеливи да научат пола на бебето и направили ехографията в първия възможен ден. Оказало се, че ще е мъжко и засега расте едро.

Лекарите препоръчали секцио, а д-р Енчев смело заявил, че ще присъства на раждането, но след известен размисъл уточнил – след като извадят бебето и зашият майката. Секциото не е каприз на двамата бъдещи родители, а се налага по медицински причини. Все пак Теди е на 35 години и това ще е първата й рожба. Освен това този начин на раждане е по-добър за детето, което няма да се мъчи да излезе по естествен път и по-лош за майката, която ще се възстановява от операция, а не от естествено раждане.

Двамата все още не са измислили име на сина си, засега имат още време. А след като бебето порасне, ще помислят и за сватбата. Няма да спирам жена си от работа, точно това харесах у Теди – нейният устрем, упоритост, тя просто гори в работата си. Не съм от тези мъже, които вързват жените си вкъщи, каза докторът. Най-вероятно двамата ще наемат бавачка и ще се радват на наследника си само вечер, пише skandalno.net.