Макар и терминът на Теди Велинова да е в края на юли, лекарите са решили да го изтеглят на 15-ти, когато ще направят секцио.

Секциото е задължително заради възрастта на младата майка, която вече е над 36 години и естественото раждане ще бъде съпроводено с рискове.

Теди присъства на снощния лайф на Къртицата и едва не роди преждевременно от гледките, които видя. Първо зачесаха Рут за бременността и едва не я разпънаха на кръст да си признае кога е заченала, пише lifestyle.bg.

След това психолог се появи при Деян и Радина и взе да им дава свежи съвети. Черешката на тортата бяха лютите чушки, които участниците трябваше да изядат, след което пързалянето им с хлебарки и червеи в блузите по изключително опасен терен, по който не падна само един от тях. "Никога не бих участвала в подобно нещо", възкликна Велинова.

Бременността й вече е доста напреднала и се е отразила доста зле на лицето й. Там има някои характерни за бъдещите майки промени - подпухнали и надебелели устни, петна по кожата, уголемяване на брадичката и носа. Теди обаче е щастлива, че таткото на бебето й е не кой да е, а д-р Ангел Енчев. Пластичният хирург първо ще зашие разреза от секциото, а след това ще пооправи фигурата й, защото за него „красотата е симетрия". Бившата манекенка отново ще се радва на перфектно тяло и то само след два месеца. А дотогава все ще издържи. Тя обаче спомена, че подобни предавания не са много по нейния вкус и повече не получи думата.