В дуел за признание на наградите Изборът на децата една срещу друга се изправят Бионсе и Тейлър Суифт. Двете звезди са фаворити в категорията за любима певица на събитието, организирано от детския телевизионен канал Никълодион, а заедно с тях за приза ще се борят Деми Ловато, Кейти Пери, Селена Гомес и Пинк.

При мъжете съревнованието е между Бруно Марс, диджей Калед, Ед Шийран, Луис Фонси, Кендрик Ламар и Шон Мендес. Най-малките ще избират любима песен между ремикса на Despacito на Луис Фонси и Деди Янки с участието на Джъстин Бийбър, Humble на Кендрик Ламар, I'm The One на диджей Калед, It Ain't Me на Селена Гомес и Кайго, Look What You Made Me Do на Тейлър Суифт, Shape Of You на Ед Шийран и That's What I Like на Бруно Марс.



Отличничките в категорията за любима актриса са Ана Кендрик, Дейзи Ридли, Ема Уотсън, Гал Гадот, Зендая и Зоуи Салдана, пише Монитор. Представителите на силния пол в киноиндустрията, които ще се борят за приз, са Бен Афлек, Крис Хемсуърт, Крис Прат, Дуейн Джонсън-Скалата, Кевин Харт и Уил Феръл.

За най-обичан филм от децата ще се състезават Красавицата и Звяра, Пазители на галактиката 2, Джуманджи: Добре дошли в джунглата, Перфектният ритъм 3, Спайдърмен: Завръщане у дома, Междузвездни войни: Последните джедаи, Най-великият шоумен и Жената чудо. При телевизионните продукции сред номинираните са Странни неща, Пълна къща и Теория за Големия взрив.

Лауреатите се определят с гласуване на публиката, а наградите Изборът на децата ще бъдат връчени на 24 март в зала Форум в Ингълуд, Калифорния. Водещ на церемонията за втора поредна година ще бъде кечистът Джон Сина.

Източник: slava.bg