Кънтри сензацията Тейлър Суифт спечели легиони предани фенове през последните шест години с неподправените си и откровени текстове за романтика и разбити сърца.

Сега 22-годишната певица и петкратна носителка на "Грами" казва, че четвъртият й студиен албум "Red", който излиза на пазара днес, е най-авантюристичният й проект.

"Red" е нещо като дневник на изминалите две години – период на приключване и нови начала, на превратности, на научени уроци, на преживяване на любов и разочарование", казва в интервю Тейлър Суифт, чийто последен албум "Speak Now" бе пуснат в продажба през 2010 г.

Водещият сингъл "We Are Never Ever Getting Back Together" от тавата "Red" излезе на музикалния пазар през август и постави рекорд по дигитални продажби през първата седмица след издаването си.

Подобно на сингъла с преобладаващо поп звучене, четвъртият албум на Тейлър Суифт също е ориентиран към този стил, отбелязват музикални експерти.

Почитателите на певицата може и да очакват отговор на въпроса кои от многобройните й краткотрайни връзки са вдъхновили песни от новия й албум "Red, но Тейлър Суифт си запазва правото да не отговори.