Примирието между Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашян явно е било само привидно. Тримата започнаха вражда преди няколко години заради песента „Famous“, с която рапърът твърди, че именно той е направил 30-годишната си колежка известна. Той има предвид инцидента на наградите MTV, когато Суифт е само на 19 години и печели наградата за най-добро видео.

Тогава Кание излиза на сцената , взима микрофона от Тейлър и заявява, че наградата е незаслужена и тя трябва да отиде при Бионсе. Цялата публика освирка рапъра, но той не се извини. След шоуто Суифт призна, че е била шокирана от поведението му, а във филма си „Miss Americana“, излязъл тази година, тя заяви, че това е било едно от най-неприятните ѝ изживявания на сцена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on


След като песента „Famous“ излиза наяве, Тейлър твърди, че никой не е искал разрешение от нея за включването на иметоѝ в сингъла. Единственото, за което рапърът е попитал колежката си, е да пусне песента в своя профил в Туитър, но тя е отказала. Суифт също така не е била уведомена за текста, в който се казва, че именно Кание е виновен за славата ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyewestt_official) on


Месеци по-късно Ким Кардашян публикува запис от телефонен разговор между съпруга ѝ и Тейлър, в който двамата обсъждат песента. Там се чува, че 30-годишната изпълнителка казва, че няма нищо против тя да излезе наяве.

Сега, 4 години по-късно, се появи нов клип, в който се чува как Кание моли Тейлър да публикува песента в социалните си профили и я предупреждава, че има няколко спорни рефрена в нея. Тя пита дали има нещо, което е обидно и е насочено към нея, а рапърът категорично отрича.

Тейлър не отговори веднага на новия запис, но феновете ѝ веднага започнаха подкрепа в нейна полза. Появи се хаштагът #KanieWestIsOverParty, който е подобен на този, използван от феновете на рапъра за Тейлър Суифт през 2016 година. Изпълнителката обаче публикува снимка в Инстаграм, на която споделя, че в момента има по-важни неща от тази война.


Тя посочи няколко организации, към които феновете ѝ могат да изпратят дарение и да помогнат на най-нуждаещите се по време на пандемията от коронавируса. „Вместо да отговарям на въпроси за моето състояние и това как се чувствам за изтичането на запис, доказващ моите твърдения, вижте какво наистина има значение в момента“, пише тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Отговорът на Ким Кардашян не закъсня и тя публикува няколко туита, в които отново обвинява Суифт в лъжа. „Тейлър Суифт избра да възроди вражда, което в този момент е доста егоистично на фона на хилядите загубени животи и на хората, които страдат“, пише съпругата на Кание Уест.

Тя добавя, че никога не е монтирала запис и не е лъгала за разговора между двамата. Признава, че някои от думите в песента не са били известни на Тейлър, но това е било така, защото целият текст все още не е бил написан. Ким обеща, че това ще е последният път, в който говори по темата. Дали ще е така и ще има ли нов отговор от Суифт, остава да разберем.

Източник: Tialoto.bg