С грандиозен концерт-спектакъл на 25 март 2016 г. в Зала 1 на НДК Телевизия ММ ще отбележи 20 години от създаването си.

Стартирала официално през 1997 г., ММ не само промотира и даде ефир на цяло поколение музиканти, но и успя да докосне сърцата на хиляди млади хора със своя оригинален музикален дух и ентусиазъм.

На 25 март 2016 г. повече от 20 от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика, в които телевизията повярва и подкрепи преди време, ще изпълнят едни от най-хитовите си песни с различен аранжимент, специално подготвен за събитието от ММ Акустик Бенд под ръководството на Мишо Шишков. Уникалният концерт ще събере отново на една сцена група ТЕ с Любо Киров и Д2 със специалното участие на Дичо, Уикеда, Стоян и Виктор, Ъпсурт, Остава, Ирина Флорин, Белослава, Тони, Мастило, Нина Николина, Анимационерите, Паникан Уайаскър, P.I.F, Стефан Вълдобрев, Ваня Щерева, Спенс, Светльо & The Legends, Дара Екимова, Йоанна Захариева, Джанго Зе, Руми от Такси и още любими български изпълнители. От старата златна гвардия на сцената ще излязат Стенли и Дони.

За да се продължи традицията, която направи ММ толкова популярна, а именно - подкрепата на българската музика, на 3 нови имена ще бъде дадена възможност да поделят сцената с големите звезди. От 2 януари стартира и кампанията за избор на тези нови таланти, с онлайн гласуване на Фейсбук страницата на концерта. Тя се осъществява в партньорство с ОРИК фестивал за независими артисти – платформата, която подпомага и дава сцена на независими професионални музиканти и артисти в сферата на сценичните изкуства.

И тъй като на наградите на телевизията винаги е гостувала световна звезда - и този път традицията ще бъде спазена. Името й ще бъде обявено много скоро. Организаторите са подготвили и още изненади.

Концертът ще бъде излъчен по Нова телевизия.

Първите 500 билета за концерта ще са на промоционална цена от 30 лева и ще могат да бъдат закупени от касите на Билетен център-НДК и www.ticketportal.bg от 02.01.2016 г.