Ден за медитация, размишление и почивка. Благоприятен ден за интелектуална дейност, за анализиране и за успокояване. Наблегнете на почивката. Чести закъснения при изпълнение на задачите или дори пълно блокиране, но могат да се родят също така оригинални идеи, открития и понякога много благоприятни шансове (като паднали от небето). Избягвайте да се занимавате със сделки (не само делови, но и в личен план). Добре ще бъде да сте по-отстъпчиви в позициите си.

Овен- Изберете си посока на действие и я следвайте като пътеводна светлина. При добро желание от ваша страна, бихте могли да прекарате част от времето си в добра компания. В живота винаги има място за поводи.

Телец- Денят е благоприятен. Нещата ще започнат да отиват по местата си, но вие самите трябва да положите максимални усилия за това. Наложително е вземането на някои решителни мерки в нещата около вас.

Близнаци- Ден за проверка на вашата твърдост, честност и истинност на намеренията и плановете ви. От вас се изисква да проявите повече подвижност на ума за вземане на важно решение. Резултатите могат да бъдат доста добри.

Рак- Напълно е възможно да изпаднете в досадни недоразумения. Повече се доверявайте на интуицията си, отколкото на приятелски съвети. В контактите си не проявявайте нито властност нито излишно покровителство. Неправилно ще ви разберат.

Лъв- Проявете сдържаност и внимание в общуването си. Макар повечето от вас да използват праволинейната тактика, ще започнете да разбирате постепенно, че очарованието и дипломатичността играят също важна роля по пътя към успеха.

Дева- Вие сте в лек застой в момента. Не ви достига мерак за собствени инициативи. Повечето от вас са склонни към импулсивни и недостатъчно обмислени действия. Лесно се образуват конфликти около вас. Мнозина имат чувството, че не им върви в делата.

Везни- Денят изисква вашето повишено внимание. Избягвайте спорове, които могат да доведат до принципно противоборство. Пазете се от всякакви сплетни и интриги. Вечерта избягвайте да ходите сами по тъмно.

Скорпион- Настъпва благоприятен период за творческа самореализация. Не обещавайте това, което не ви е по силите да го изпълните, защото подобни неща може да станат причина за много проблеми и недоразумения.

Стрелец- Днес излъчвате увереност, добродушие и веселие. Да се стои във вашата компания е просто истинско удоволствие. Стрелците, които са сами, имат шанс за нови отношения. Енергично придвижвайте работата, която не търпи повече отлагане.

Козирог- Днес е добър ден за общуване, отдих, творчество и случайни романи. Можете да пробвате това, на което отдавна се каните. Намирате се в енергиен подем. Довършете това, което сте започнали или пък се отдайте на активна почивка.

Водолей- Не пилейте силите си в различни посоки, защото и без това ще има спад в енергийното ви ниво. Има вероятност да ви направят днес предложение, но го обмислете с повишено внимание. Може да се почувствате пренебрегнати от нечие поведение.

Риби- Избягвайте да се поддавате на странично влияние. Въздействието на някои отровни хора може да ви доведе до душевен срив. Предпочитайте приятелската среда, където ще се чувствате в свои води.