Овен- Тъмната страна на живота става все по-автентична поради някои планетни аспекти. Време е да извадите скелетите от гардероба. Има вероятност за неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви.

Телец- Повишава се вашият жизнен потенциал, засилва се аурата ви. Ще бъдете с добро самочувствие, което ще ви помогне в общуването и в работата. Съмненията на другите няма да ви разколебаят за това, което сте намислили.

Близнаци- Малки, но добри шансове ви очакват днес. Някои от въпросите, които ви вълнуват, могат да намерят своето развитие. Поради лекомислие и неразумност рискувате да се забъркате в неприятни ситуации.

Рак- Девизът на днешният ден трябва да бъде “бързай бавно”. Необходимо е да контролирате отрицателните изблици, докато все още има негативни тенденции около вас. Бъдете внимателни и се пазете се от инциденти!

Лъв- Денят ще премине във физическа и умствена активност. Положителните резултати ще откупят с лихва вложените усилия. Нараства желанието ви за нововъведения. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да я потърсите.

Дева- Време за показване на доброжелателство и засилване на разбирателството между вас и определени хора. Силно подчертани са нежните връзки, семейните отношения и топлите социални контакти.

Везни- Твърде нереалистично сте настроени днес. Вашето въображение ще се прояви със скромно участие. Мнозина ще се почувстват объркани и неспособни да се фиксират върху дневните си задачи.

Скорпион- Планетарното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции, но вие трябва да се справите с всичко това. За ваше добро е! Ще имате не леката задача да намерите невидимата точка на равновесието.

Стрелец- Бъдете предпазливи и внимателни! Изцяло само от вашата линия на поведение зависи как ще протече денят ви и в каква насока ще се развие. Избягвайте критиките, пазете се от загуби.

Козирог- Възможно е през днешния ден да са напрегнати отношенията с колегите ви, да се появят някои проблеми за разрешаване. Бъдете сдържани в думите си си и не давайте воля на емоциите си.

Водолей- Успехи ще имате в интелектуалната и творческата дейност, където ще намерите вдъхновение от нови идеи. Реалната оценка на действителността и собствените ви възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

Риби- Денят има изгледи да бъде добър, но вие не бързайте да се отпускате. Планирайте внимателно делата си и контролирайте старателно действията си. Избягвайте импулсивността и спонтанните постъпки, добре обмисляйте думите си.