Овен - Вашата раздразнителност лесно ще бъде предизвиквана и съвсем няма да сте склонни да проявявате търпение по отношение на околните, но вие също трябва да съблюдавате някакви правила, иначе рискувате да изпаднете в сериозна ситуация.

Телец - Първенството в споровете ще го задържите, но само ако отстоявате страната на истината и правдата. Ако дори и малко се съмнявате в правотата си, избягвайте да влизате в никакъв конфликт.

Близнаци - В днешния ден е необходимо да избягвате да правите гръмки предположения за нещата, в които не сте сигурни на сто процента. За вас най-добре ще е да се съсредоточите върху това, което е по-леко и разбираемо.

Рак - Днес трябва да имате повече вяра в себе си и в бъдещето! Мислете не толкова за себе си, колкото за благото на вашите близки хора. Егоизмът днес не се приветства, още повече, че неприятностите могат да се обърнат срещу вас.

Лъв - В днешния ден работата с документи може да ви създаде доста грижи. Отговорността ви нараства многократно. Възможно е “случайно” да попаднете в центъра на събитията и да получите незаслужени упреци.

Дева - Днес е възможно много да ви дразнят околните, но причината за това раздразнение се крие повече във вас самите. Въздържайте се от обсъждане на чуждите недостатъци. Ще ви бъде трудно да се съсредоточавате върху конкретните неща.

Везни - В днешния ден поемете вие сами инициативата. Не чакайте любимия ви човек да се сети какво ви е нужно, а действайте по свое усмотрение. Избягвайте обаче всякакви излишества, всякакъв максимализъм и твърда категоричност.

Скорпион - Днес ще е сложно да предразположите събеседника си. Не се старайте да предизвикате в партньора си съжаление към себе си, това само ще го ядоса повече. Избягвайте да експериментирате с външността си.

Стрелец - Може точно днес да вземете решение, изпълнението на което да ви изстреля на върха на вашите амбиции. Ще ви съпътства доброто настроение. Не се старайте да угаждате на всички и за всичко.

Козирог - През днешния ден е възможно в минути на слабост да извършите нещо, за което по-късно да се разкайвате. Постарайте се да не предприемате нищо друго, освен това, което по-рано сте планирали.

Водолей - Денят ще премине успешно, само ако следвате всички правила и общоприетите норми. Никакви екстравагантни постъпки не предприемайте от своя страна! Скъпи сте на емоции и това може да окаже влияние върху личните ви взаимоотношения.

Риби - През днешния ден ще ви бъде трудно да се отпуснете. Ще почувствате как обстоятелствата ще изискват от вас моменталните ви реакции и вземане на бързи решения, но това съвсем не е вашата силна страна.