Овен- Този ден ви очаква усърдна и упорита работа, която изисква търпение и постоянство. Ако нещо ви се дава много лесно, почти без никакво усилие, значи съвсем не е това, от което се нуждаете.

Телец- Голяма е вероятността за ново запознанство, което може да преобърне впоследствие живота ви. Обаче не всички са готови за толкова сериозни промени. Някои ще направят и невъзможното, за да запазят съществуващото положение.

Близнаци- Не е толкова просто и лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Отделете време, за да разберете точно каква е ситуацията. Не се страхувайте да чуете нещо неприятно, пред това да останете в неведение.

Рак- Пред вас ще се открият нови перспективи, но за да постигнете нещо ще се наложи здраво да се потрудите. Твърдостта, която ще проявите през деня, ще ви отнеме доста душевни сили и вечерта ще се почувствате емоционално изтощени.

Лъв- През днешния ден ще имате разнообразни и интересни срещи. Няма да пропуснете при всяка възможност да флиртувате. Дори при най-скучните разговори ще намерите кого да очаровате.

Дева- Един от онези дни, в които прекомерната решителност е нежелана и дори опасна. Професионалните ви цели и деловите отношения се нуждаят от преразглеждане и преосмисляне, но не бързайте да споделяте своите изводи и заключения.

Везни- Денят не е особено успешен, предимно от делова или бизнес гледна точка. Някои от вас са застрашени от евентуални загуби. Сделките сега носят рисков характер и едва ли ще донесат очакваната печалба.

Скорпион- Ще сте склонни да проявявате непостоянство в личните отношения и да вършите лекомислени постъпки. У вас ще се прояви отново чувство на ревност към вашата половинка. Възможни са и сериозни проблеми на работното място.

Стрелец- Чака ви доста работа, изпълнение на задачи, вземане на важни решения. Поради натовареността и напрежението, трудно ще намерите общ език с колегите, но до открити конфликти няма да се стигне.

Козирог- Възможни са сериозни промени в деловата сфера, както и появата на нови задачи и цели. Въпреки всички трудности, които ви носи денят, вие ще поддържате добро настроение и ще показвате доброжелателност към другите.

Водолей- Ще бъдете в центъра на хорското внимание. Всичко, с което се занимавате, трябва да бъде направено по най-добрият начин. Внимавайте - дори най-дребните и незначителни грешки могат да доведат до по-големи проблеми.

Риби- Новите предложения изглеждат перспективни, но скоро ще разберете, че в тях има не само плюсове, но и минуси и то твърде сериозни. Развитието на събитията ще ви принуди да вземете преждевременно решение.