Овен - Денят е благоприятен за активен отдих. Звездите покровителстват пътуванията и разходките на открито. Вашата прекомерна искреност и бъбривост може да се отрази отрицателно на отношенията с околните.

Телец - Днес не е хубаво да проявявате никаква агресивност. Опасно е да се отдавате на чревоугодие или да се увличате по спиртните напитки. Ако имате възможност посетете храм или прекарайте сред природата по-дълго време.

Близнаци - Началото на деня може да е съпроводено с провокации, неочаквани ситуации или приключения. Избягвайте да правите категорични изказвания или да водите разговори с повишен тон. Не се оставяйте емоциите да ви въвлекат в конфликт.

Рак - Денят символизира промени и трансформации на някакво равнище. Вярното решение ще ви бъде подсказано по странен начин. Възможните промени значително ще подобрят вашето положение.

Лъв - Разположението на звездите обещава късмет в някои отношения. Засилват се сексуалният потенциал, личният магнетизъм и интуицията. Може да разчитате, че вашето обаяние ще намери отклик у представителите на другия пол.

Дева - Пълноценният отдих на свеж въздух и добрият сън ще ви помогнат да се освободите от натрупаното напрежение в последно време. Бъдете внимателни с храненето. Възможни са някакви храносмилателни проблеми.

Везни - Посветете този ден на вашата лична или интимна връзка. Дайте всичко възможно от себе си, за да процъфтят отново отношенията ви. Погрижете се и за външния си вид. Работата ви не изисква сега пълна отдаденост.

Скорпион - Денят може да се окаже леко напрегнат и да внесе безпокойство, затова добре обмисляйте своите действия. Не е изключено да изпитате чувство на ревност. Пазете се от загуби.

Стрелец - Деловите въпроси се нуждаят от бързи и срочни решения без никакво отлагане. Ако участвате в съвместен проект, то трябва да отстоявате личните си интереси. При заниманията с финансите призовете природния си рационализъм.

Козирог - За вас е нищо повече от обикновен трудов ден. Вашата деловитост ще се отрази положително на резултатите. Обърнете малко повече внимание на собственото си самочувствие. Съблюдавайте разумна диета.

Водолей - В сферата на професионалната дейност се доверете на интуицията. Срещите и деловите преговори може да се окажат успешни и да донесат полза. Очакват ви промени в личен план. Особено това касае мъжете.

Риби - В професионалната сфера се очаква от вас да проявите малко повече активност и инициативност. Бъдете малко по-внимателни във всичко, което правите. Във взаимоотношенията се старайте да запазвате хармония.