Популярните Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова са топ-водещите на седмицата на модата, която започва в понеделник, като четвъртото издание на Sofia Fashion Week обещава да бъде много по-бляскаво от всички предишни.

Двамата водещи са познати на широката публика и от предните издания на родната седмица на модата, участвали в редица тв-формати и били на сцените на едни от най-големите форуми в страната, Теодор и Боряна са чест и желан избор за водещи.
Теодор ТОДОРОВ е един от най-предпочитаните и актуални водещи на събития.

Бил е на сцената на най-големите и престижни конкурсни за красота - Lady Universe, Мис Свят - България и много други. Водил е редица концерти, частни и корпоративни партита, сватби, снимал се е и в редица те-проекти и предавания. Преминал през школата на няколко радиостанции, Тео е винаги усмихнат и истински професионалист на сцената. Завършва "Масови комуникации и журналистика" в Нов Български Университет. Теодор Тодоров е разпознаваемо лице и от топ-модното събитие на страната - Sofia Fashion Week, което води за трети поред сезон.

Боряна Баташова – певица и водеща, любимата жена до незабравимия актьор Андрей Баташов. Боряна показа своя музикален талант на сцената на Х фактор през 2011 г. От тогава стана предпочитано лице за водеща на частни събития и любим гост на ВИП събитията в страната.За изданието пролет-лято 2017 на територията на Sofia Fashion Week SS 2017 ще бъде направена и първата Sofia Fashion Street, в която ще бъдат разположени кокетни магазини и ателиета на водещите български и световни брандове, изложбени щандове на партньори на събитието.

Улицата ще работи от 11 до 17.00 чака с вход свободен за всички гости, които могат да се докоснат до модните предложения на дизайнери и марки, да хапнат с приятели , както и да намерят своите предложения за бала или сватбата.