Теоора Духоникова изказа мнението си по повод Азис и творчеството му, видя Lifestyle.bg.

Ето какво написа в социалната мрежа актриста:

"Много е смешно, така както с бежанците бързичко се строихме на добри и лоши, добрите ги искат, лошите - не, нали, така смешно се строяваме в само две редички и по дилемата Азис - простите го харесват, интелектуалците ги е гнус ....:-)

Но понеже цял ден след изключителното интервю на Васил Боянов Троянов в interview-to си мисля , какво точно ни има , ей така, дългичко, както си знам , ще ви споделя ...:-) За съжаление, това, че ви се повдига от Азис, съвсем не ви превръща в интелектуалци, дори да слушате от сутрин до вечер Бах, вероятността отново да не ви се получи е огромна, ако на тапията ви пише " висшо " и сте прочели двадесетте задължителни книги, това също съвсем нищо не означава, също като това , че като се подиграваш на липсата на стил на някоя " първа дама", това съвсем не те превръща автоматично в дама и дори да си завършил Академия по Изкуства, това не значи, че си незаменим артист , а ако си беден и неизвестен, това не означава непременно, че си ъндърграунд велик поет, който простаците не оценяват ...

Сухите, умни устни , свити зад пердето в Дружба , обидени и затворили света в себе си и обидата си са много страшни . Те са силни само да кълнат и да се възмущават . Непрекъснато . От всичко . От времето, от корупцията , от пазара, от илюменатите, от " опростачването на нацията ".... Нищо че едни други, при същите условия и също от Дружба успяват да оборят горното .... Та, аз харесвам Азис .



От момента , в който извади перата от миглите и спря да ме занимава със сексуалността си по външен признак, дори чух, че пее като ангел. И не е нужно, да пее моето, защото моето не е неговото . Той пее за това, което познава и за това, което е .

И не се срамува, нито се гордее с това . Такава една непосилна лекота на битието, за която много " интелектуалци " четат , но не разбират ...Много го харесвам и грам не се срамувам, пък ако ще и турско ( ...me pardon muah ...). циганско да стане ...!