Теодора Духовникова се похвали, че си е починала прекрасно в гръцкия остров Лимнос.

Tова лято актрисата си позволила най-големия лукс – да бъде през ваканцията си само с хората, които обича най-много: семейството си и най-близките си приятели.

„Да бъдеш под открито небе, на красив плаж – това е екстремно преживяване, много сървайвърско. Бяхме с кемпери. Не е най-комфортната ваканция, но ние имахме нужда точно от това”, обясни Духовникова.



Актрисата похвали гърците и начина, по който са организирали морския си туризъм: „Починах си, заредих батериите. Мисля, че гърците много ги разбират тия работи с лятото. Там човек може да се чувства спокойно, а не просто да отиде от един бетонен град в друг. В Гърция можеш да усетиш удоволствието от това да бъдеш на брега”.Теодора зачекна и болната си тема с Българското Черноморие, което обича толкова много. Тя дълги години е почивала в Лозенец, но заедно с приятелите си предчувствала, че това китно селце ще бъде съсипано, пише Монитор.



„Българското Черноморие има голям проблем. Ако не спрем с презастрояването и превръщането му в едно толкова кичозно, пошло и мръсно място, освен най-бедните чужденци, които идват тук да пият евтино и да се възползват от красотата на българите.