"Не съм с Калин Врачански! Няма драма в семейството ми заради отношенията ми с него, защото са чисто приятелски. И не съм напуснала мъжа си! Писна ми да бъда спрягана за любовница на Калин!" - това сподели пред "България Днес" актрисата Теодора Духовникова.

През последните два дена в родните ВИП среди гръмна новината, че тя и колегата й Калин Врачански са новата светска двойка.

Клюката се завъртя скорострелно из медийното пространство след снимка, пусната в социалната мрежа от Николета Лозанова, което истински е вбесило Духовникова.



На фотоса ясно се вижда, че актрисата е впила устни в тези на Врачански, обхванала с ръце врата му, а рекламата на "Папараци" подсказва на жадните си за пикантерии зрители, че дълго критата тайна за любовта между актьорите ще лъсне в следващия брой на предаването.

Актрисата твърди, че истината е съвсем различна. Пред "България Днес" Духовникова разкри как всъщност са се развили събитията въпросната вечер и категорично отрече в целувката й с Врачански да има нещо повече от чисто приятелска ласка.



"По същото време, когато е направена снимката, при нас с Калин има и трети човек - жена от екипа на постановката "Гарванът", където играем заедно с него. Ако Николета е обективна, ще покаже как се случиха нещата реално. Как целувам първо нея, после Калин и те двамата си заминават с такси заедно" - разясни Теодора.

"Така сме свикнали в нашата гилдия - за довиждане да се целуваме. Така правя с приятелите ми, с колегите, с които сме близки и работим заедно и се разбираме. В това няма нищо лошо, но друг е въпросът нещата как биват изопачени след това" - допълва още българската Мишел Пфайфър.



Актрисата разкрива също, че с продуцентите на "Папараци" Иван и Андрей е в приятелски взаимоотношения и не смята да ги разваля, каквото и да бъде излъчено в предаването.