Актрисата Теодора Духовникова никога не е криела, че е човек на живота и че обича да се наслаждава на нощните удоволствия.

''На 20 години определено повече се вълнувах от нощта. Денят според мен обитаваха скучни, работещи и неинтересни хора, с проблеми и задачки. Хубаво е да си вземеш задължителната порция нощен живот навреме! Аз и сега обичам да излизам, макар и доста по-рядко. И пак го правя шумно, разкошно и напоително“, разказа актрисата наскоро в откровено интервю за в. ''ШОУ''.

Оказва се обаче, че хубава Теодора е доста по-палава отколкото си признава. Талантливата Теди наистина доста обича да си пийва и дори да прекалява с чашките. Това далеч не е всичко обаче, защото Тедито често като пийне искала да се отдава на интересни преживявания.

Още от малка Духовникова била много разкрепостена и обичала да експериментира в сексуално отношение. Случвало се даже да се отдава на групови плътски удоволствия.

Често красавицата е подложена на голям стрес заради напрегнатата си програма в театъра и на екран и затова вечер предпочита да разпуска, дори и понякога да му изпуска края, пише lifestyle.bg.

*Теодора и колежката й Луиза Григорова се забавляват в тоалетната на Народния театър