Преди няколко седмици излизат 2 нови нейни песни „Задаваш си въпроса” и „Не звъни”, а вече започва подготовка за нови песни. Не  само поп-фолк, но и фолклорни песни. „Животът ми е музика”, обобщава тя.

- Теодора, сама ли се гримираш или разчиташ на професионална грижа?

- Аз съм почитателка на опушения грим. Имам много хубави сини очи и ги подчертавам с тъмен грим. А и вечер, на сцената, няма как да си с по-лек грим, защото светлината не е толкова добра. Ако си с по-светли, натурални цветове, не стоят добре. За участията си аз имам професионален гримьор. Мога, разбира се, да се гримирам и сама. Купила съм си професионална козметика – фон дьо тен, пудри, червила, и се справям отлично.

- А тежкият грим не създава ли проблем при сваляне? Как почистваш лицето си и с какъв крем го поддържаш?

- Използвам  кърпички за почистване на грим. Кожата ми е много чувствителна и не използвам никакви кремове за лице. Всеки месец правя професионално почистване на лицето. Това е достатъчно. За тяло използвам цялата линия на Victoria secrets, но у нас я няма. Купувам я от чужбина.

- Някакви специални процедури правиш ли?

- Ходя на масаж – нищо специално.

- А спортуваш ли?

- Не обичам да спортувам. Не ходя на фитнес. Това е мой минус и вероятно като навърша определена възраст, ще трябва да започна да спортувам. Не толкова за поддържане на тегло, колкото за стягане. Аз съм доста слаба – килограмите ми винаги варират 47-48. Не ми се налага да правя нищо.

- Значи е излишно да те питам и за диети?

- Храня се разделно. Не смесвам  храните. Ограничавам се от сладко и газирано. Рядко ям хляб, пици, макарони. Много обичам сладко, но се ограничавам. Мога сама да изям една торта или кутия бонбони, но не си го позволявам. И мога да кача най-много 2 килограма и тогава минавам на режим – месо и салата.

- Два килограма в повече ли ти идват?

-Ами всички тоалети се шият специално за мен от дизайнер. По тялото са и всеки сантиметър е много важен. Когато качиш 2 кг, личи, защото съм слаба и описвам роклята и тя не ми стои добре. Пък и аз не се чувствам добре. И веднага за няколко дни минавам на ограничителен режим.  Не пия алкохол и не пуша, затова не го споменавам.

- А мислила ли си за пластични намеси – много твои колежки имат не една и две корекции?

- Всичко по мен си е естествено. Нямам нито една пластична корекция. Харесвам се така – напълно натурална и не планирам да си правя нито една корекция. Но не съм против. Който има нужда и за самочувствие, иска да си го направи, защо не? Имам колежки, които не са имали бюст и след подобна операция сякаш стават различни – получават не само големи гърди, но и по-голямо самочувствие. Дори дрехите им стоят различно, по-красиво. А силиконът ми харесва дори и по бански, да не коментирам какво впечатление прави на мъжете.

Източник: в. "Монитор"