Сред тишината и спокойствието на минералните води в град Хисаря звездата на Diapason Records Теодора успя да релаксира и да се отдели от ежедневната си работа и пътувания за срещи с феновете от цялата страна.

След големия концерт в новогодишната нощ в Турция певицата отдели седмица за почивка, като се подложи на серия възстановителни процедури и спа удоволствия. Освен разходките сред прекрасния парк в град Хисар, изпълнителката успя и да разгледа по-интересните забележителности.

"В България има много хубави места, с които трябва да се гордеем и още по-хубави, които задължително трябва да посетим, за да се усети духа на България" - сподели Теодора и допълни, че най-много и е харесала Римската семейна гробница, минералните бани, както и чешмата, с която град Хисар е известен с бликащата минерална вода.

"Имах достатъчно време освен да почивам и да планирам, защото 2014-а година е важна за мен година. Предстои да отбележа 10-годишен юбилей на сцената и смятам, че това ще ме изправи пред голямата отговорност да дам на своите почитатели още нови клипове и песни, едно запомнящо се шоу и въобще всичко, което ще направя през тази година ще бъде подчинено на този юбилей. Предстои да обсъдя с продуцентите и моя екип всичко, което съм намислила и съвсем скоро ще ви изненадам с първия си клип за новата 2014-а година" - довери певицата, пише signal.bg.