След дълга творческа пауза една от най-обичаните изпълнителки на родната музикална сцена прави своето дългоочаквано завръщане с разтърсваща балада. Дългоочакваната песен на Теодора се казва „До последен дъх“. Тя е дело на композитора Дидо Калпаков и текстописеца Йордан Гергов.

Клипът е заснет в една от най-мистериозните локации в САЩ, щата Невада – място, известно сред местните като Призрачния град. “Исках да направя едно съвсем различно видео, в което да покажа красотата на пустинята. Неслучайно избрах това място, което е в близост до Лас Вегас – моят любим град. Но идеята ми беше да покажем не внушителните сгради, а естествената природа, пустинята, кактусите...”, сподели Теодора.

Изпълнителката от години живее зад Океана и благодарение на своите наблюдения и опит там успява да подари на публиката си продукт на световно ниво. Видеото залага на ретро концепцията, изглежда класно, стилно и същевременно модерно.
На фона на красив бял пясък певицата изпъква сред загадъчната пустош в три различни тоалета. Вниманието на зрителите обаче ще бъде приковано не само към безспорната й красота, но и към страховита отровна змия, която се появява в кадър.

Самата Теодора споделя, че е много развълнувана от завръщането си към активна творческа дейност и обещава на почитателите си да ги зарадва с още приятни изненади съвсем скоро.