Теодора представя новия си клип ''Карай вкъщи", в който залага на доста нетрадиционен имидж, появявайки се като блондинка. Видеото може да бъде гледано от днес само в ефира на Фен ТВ.

Музиката и аранжиментът на парчето са дело на гръцкия хитмейкър Константинос Пантзис, а текстът е на младата поетеса Анастасия Мавродиева.

Синеоката изпълнителка, която изненадва с нестандартни визии в последните си няколко проекта, този път сюрпризира всички, появявайки се с руса коса. В останалата част от кадрите тя e с абаносовочерна. ''Направо не мога да се позная - толкова различно изглеждам с руса коса. Все едно не съм аз, а гледам друг човек. Но определено ми харесва!", сподели певицата.

''Надявам се и на почитателите ми да им допадне експеримента и да ме възприемат добре и с тази визия.", каза още фолкдивата.

Звездата на Diapason Records отново се е доверила за стайлинга си на Маги Желязкова и в лентата залага на стилни тоалети на Max Mara, решени в класическите цветове черно и бяло, пише lifestyle.bg.