Теодора Стефанова, известна повече като ''гадателката на Берлускони'', е родена на 18 юли в Стара Загора. През 1984 г. катастрофира. Спътникът й умира на място, тя е в кома 18 дни. Когато се събужда, има пълна амнезия.

Паметта й се връща след 4 дни, но заедно с нея в главата й започва непрестанно да звучи глас - описва й миналото и бъдещето на хората около нея, пише blitz.bg.

Теодора вече повече от 20 години живее и работи в Италия.

- Теодора, каква ще бъде 2012-а година за България?

- Очакват се много стачки, много недоволни хора. Два вота на недоверие ще искат на правителството на Бойко Борисов, но ще бъдат неуспешни, то ще си изкара мандата. Виждам четирима министри, които ще си тръгнат. Като цяло трудна година очаква и самият Бойко Борисов. Трябва да се справи с всички проблеми, които идват от Европа. 2012 за него е година на ново начало. Ще свърши някои основни неща, които е планирал, за да си освободи съзнанието и емоциите и да потърси своята половинка. До 2014 г. ще заживее с жена. ЕС върви към разпадане, идва нова Европа. 2012 е белязана от катаклизми – земетресения, наводнения, цунами, пожари. Светът ще се бори и с водни, и с огнени стихии. Но край на света няма да има.

- Как ще тръгне мандатът на новия президент Плевнелиев?

- Президентът Росен Плевнелиев ще направи големи промени. Между тях с Борисов ще има конфликт. Ще бъде принуден да живее в резиденцията в Бояна и да напусне дома си, колкото и да не му се иска. Неговата съпруга Юлияна е доказателство на правилото, че зад всеки успял мъж стои силна жена. Тя е водещата фигура в семейството. Ще се появи пред обществото, като дойде моментът. Тя не иска да си нарушава личното пространство. През 2012 и скандали ще им спретнат в семейството, но бракът им ще оцелее. И в други семейства от политическия елит ще има скандали и интриги.

- В тази връзка какво ще е развитието с ''Атака''?

- Там са доста болезнени нещата, има много раздори. Моята прогноза е, че ще има две националистически партии в бъдеще, ''Атака'' ще се разпадне на две части. Едната ще се оглави от Волен и хората около него, а другата ще бъде на Митко Стоянов и майка му Капка. На нея й предстои важна политическа кариера. Пред нея в бъдеще ще има други предизвикателства. Волен няма да остане с тази жена до него - Деница - максимум до две години и пак ще има промени и раздори. Във времето те ще си простят с Капка и ще си подадат ръка в личен план, но не и в политиката. Докато Вера Кочовска беше жива, тя даваше голяма енергия на тяхното семейство, въздействаше положително и на ''Атака''. След смъртта й всичко се срути. Капка и синът й сега са много наранени, но ще се отърсят от всичко това и ще тръгнат да съграждат.

- В предишното интервю ти предсказа, че Сергей Станишев ще отиде на дипломатическа работа в Русия, а ето, че той стана председател на ПЕС?

- След като Европейският съюз се разпадне през 2016 г., ще замине и за Русия на работа. Председателският пост в БСП принадлежи на Георги Първанов по карма и по съдба. Татяна Дончева също ще има лидерско място в БСП.

- Симеон Дянков ще се задържи ли?

- Ще се появят напрежения между него и премиера. 2012 година ще бъде тежка финансова година на оцеляване. Ще се вдигнат цените на тока, на водата, на храната, на дрехите. Ще бъде година на о-це-ля-ва-не! Нека никой не се заблуждава, че годината ще бъде лека!

- Какво ще стане със ''Синята коалиция''?

- Ще гласуват на вотовете на недоверие против Бойко заедно с БСП и ДПС.

- А РЗС?

- Засега ще останат с правителството. Яне Янев ще си има дете през тази година.

- Какво да правят хората във финансовата криза с парите си?

- Хората трябва да инвестират в земи и терени сега, като се чудят какво да правят, като еврото си заминава. Рано или късно хората масово ще напуснат градовете и ще се върнат по селата, по именията.

- Как е твоята приятелка Дарина Павлова?

- Много добре се развиват нещата й със Силвио Берлускони. Трябва да бъдем горди с нея! Заставам твърдо зад моята прогноза, че Дарина ще заживее заедно със Силвио. Ако мисли някой, че Берлускони е излязъл от политиката завинаги, това не е така! По-нататък той ще се кандидатира за президент на републиката.

- Какво очаква някои от известните светски личности в България?

- Алисия и Ники Михайлов ще продължат да бъдат сред най-обсъжданите, може да си имат и бебе. Фолкпевиците Глория и Анелия ще се сдобият с нови половинки. Анелия може и второ детенце да си има. Бербатов също може да има второ дете.