Звездата на "Диапазон рекърдс" получи специален приз от домакините, с който те й засвидетелстваха огромното си уважение и обич.

Синеоката певица изнесе концерт на открито пред многохилядна публика в истанбулския квартал Картал. За да видят изявата на родната фолкдива, бяха дошли хора от всички краища на страната. Сред публиката имаше представители на най-различни националности, които се забавляваха с музикалния лайв маратон, подготвен от певицата, пише Blife.bg

Теодора зарадва гостите на фестивала с популярни турски песни, които изпълни под бурните аплодисменти на всички. „Много пъти съм го казвала, но наистина се чувствам прекрасно винаги, когато имам изява в Турция.



Публиката е страхотна и отношението на хората е прекрасно.“, сподели красавицата малко след завръщането си. „За мен беше голяма чест, че бях единствения български изпълнител, поканен да участва в този фестивал, който се провежда всяка година в продължение на седмица и е много популярен там.

Изобщо не очаквах да получа някакво отличие и когато ми връчиха статуетката, много се развълнувах. Още веднъж изказвам благодарностите си към организаторите за абсолютно всичко.“, довери още тя.

Теодора един от най-харесваните BG изпълнители в Турция и често гостува в южната ни съседка. Тя не за първи път участва в събитие на дружеството Kartal Belediyesi. Преди няколко месеца получи специална покана да изнесе концерт на Принцовите острови, където до тогава не беше гостувал роден артист.